Grietinėlę užvirti, sudėti sutrupintą šokoladą ir gerai ištirpinti maišant. Atšaldyti - būtinai bent per naktį, o dar geriau visą parą, tada gerai išplakti mikseriu ir puošti.
Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui :) Jo skonis nuostabus, primena triufelius.
O grietinele tik pasildyti ar virti iki kol burbuliukai sonuose prades darytis? Nes teko daryt karameliny ganasa ir kazkaip galutiniam varijante grietinele persiplake nes visai nesiplake iki standumo,nors atrodo, kad viska tinkamai sudejau ir tinkamos konsistencijos.
Aš užverdu, bet neverdu, sumetu šokoladą ir išmaišau, išjungiu. Būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka. Na, o karamelinį pagaminti - žyyymiai sunkiau, bet principas tas pats.
O grietinele tik pasildyti ar virti iki kol burbuliukai sonuose prades darytis? Nes teko daryt karameliny ganasa ir kazkaip galutiniam varijante grietinele persiplake nes visai nesiplake iki standumo,nors atrodo, kad viska tinkamai sudejau ir tinkamos konsistencijos.
AtsakytiPanaikintiAš užverdu, bet neverdu, sumetu šokoladą ir išmaišau, išjungiu. Būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka.
PanaikintiNa, o karamelinį pagaminti - žyyymiai sunkiau, bet principas tas pats.
o 35proc. grietinele netinka?
AtsakytiPanaikintiTai žinoma kad tinka :)
Panaikintio jei grietinele tik 25% ar imanoma padaryti?
AtsakytiPanaikintiTikriausiai pavėlavau, bet nesigaus. Turi būti 35-36% riebumo.
PanaikintiAs bandysiu kiek svelnesi krema daryt t.y. deti maziau sokolado, tikiuosi skanus gausis kremas..
AtsakytiPanaikintiŠis kremas gaminamas pagal tokias proporcijas, ir nėra jis aštrus :D
PanaikintiKą daryti jei perplakiau kremą
AtsakytiPanaikintiNa, puošimui nelabai gal jau bus gražu, bet pertepimui aš sunaudočiau.
Panaikinti