tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post8745501630303871691..comments2023-12-09T00:19:03.323+02:00Comments on Visko po trupinėlį: Šokoladinis ganašasJolantahttp://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-44068159996923181512016-11-10T22:32:19.531+02:002016-11-10T22:32:19.531+02:00Na, puošimui nelabai gal jau bus gražu, bet pertep...Na, puošimui nelabai gal jau bus gražu, bet pertepimui aš sunaudočiau.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-53335903606762524852016-11-09T10:44:05.310+02:002016-11-09T10:44:05.310+02:00Ką daryti jei perplakiau kremąKą daryti jei perplakiau kremąAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14857100524219527955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-38332573898413938592016-06-03T22:57:23.435+02:002016-06-03T22:57:23.435+02:00Šis kremas gaminamas pagal tokias proporcijas, ir ...Šis kremas gaminamas pagal tokias proporcijas, ir nėra jis aštrus :DJolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-40387268157286197202016-05-26T13:12:37.469+02:002016-05-26T13:12:37.469+02:00As bandysiu kiek svelnesi krema daryt t.y. deti ma...As bandysiu kiek svelnesi krema daryt t.y. deti maziau sokolado, tikiuosi skanus gausis kremas..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06889381393373108313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-81818576242344172232015-10-09T23:53:34.118+02:002015-10-09T23:53:34.118+02:00Tikriausiai pavėlavau, bet nesigaus. Turi būti 35-...Tikriausiai pavėlavau, bet nesigaus. Turi būti 35-36% riebumo.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-55661712792652126422015-10-08T13:01:15.205+02:002015-10-08T13:01:15.205+02:00o jei grietinele tik 25% ar imanoma padaryti?o jei grietinele tik 25% ar imanoma padaryti?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06453767350848510287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-78341807676690865702014-03-01T20:02:57.387+03:002014-03-01T20:02:57.387+03:00Tai žinoma kad tinka :)Tai žinoma kad tinka :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-8789767290700775572014-02-28T12:46:07.950+03:002014-02-28T12:46:07.950+03:00o 35proc. grietinele netinka?o 35proc. grietinele netinka?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16597409782423928144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-17636987668404022132013-10-09T20:52:24.064+03:002013-10-09T20:52:24.064+03:00Aš užverdu, bet neverdu, sumetu šokoladą ir išmaiš...Aš užverdu, bet neverdu, sumetu šokoladą ir išmaišau, išjungiu. Būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka. <br />Na, o karamelinį pagaminti - žyyymiai sunkiau, bet principas tas pats.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-75247495008119328222013-10-09T15:55:05.332+03:002013-10-09T15:55:05.332+03:00O grietinele tik pasildyti ar virti iki kol burbul...O grietinele tik pasildyti ar virti iki kol burbuliukai sonuose prades darytis? Nes teko daryt karameliny ganasa ir kazkaip galutiniam varijante grietinele persiplake nes visai nesiplake iki standumo,nors atrodo, kad viska tinkamai sudejau ir tinkamos konsistencijos.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08325303184981630543noreply@blogger.com