tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post2568506207740061748..comments2023-12-09T00:19:03.323+02:00Comments on Visko po trupinėlį: Lietuviška eglėJolantahttp://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-78570226006770060492017-03-21T20:56:55.021+02:002017-03-21T20:56:55.021+02:00Kepdama eglę visada naudoju sviestą, na, o į sausa...Kepdama eglę visada naudoju sviestą, na, o į sausainius retsykiais dedu margariną. Bet aš už sviestą ;)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-81119832213148782872017-03-12T19:56:06.227+02:002017-03-12T19:56:06.227+02:00O butinai turi buti sviestas?ar tinka kepiniu marg...O butinai turi buti sviestas?ar tinka kepiniu margarinai? Tokie kaip eve,sol ir kiti? ☺Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12892567486865666004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-91967222845109206942016-02-22T00:32:46.549+02:002016-02-22T00:32:46.549+02:00Aš manau nuo virimo laiko gal priklauso, o gal ir ...Aš manau nuo virimo laiko gal priklauso, o gal ir nuo sviesto gali būti. Negaliu pasakyti, nepamačius išvirto glajaus konsistencijos. <br />Pabandykit kokį kartą šokoladu, man asmeniškai skaniau ir greičiau :) Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-46041499103958042292016-02-21T00:45:18.452+02:002016-02-21T00:45:18.452+02:00Jau ketvirta karta kepu eglue, bet kiekviena karta...Jau ketvirta karta kepu eglue, bet kiekviena karta sokoladinis glajus (verdu pagal jusu recepta) vis kitoks. Viena karta vos speju sutapti, sukieteja, kuo tada galima praskiesti, kad suminkstetu kaitinant? Kita karta skystas ir nubego nuo eglutes. Gal izvelgiat mano klaida virime? Ar cia gal nuo produktu priklauso, net nezinau.undinukashttps://www.blogger.com/profile/02353470128185408499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-34436126592630195052015-12-23T14:34:43.115+02:002015-12-23T14:34:43.115+02:00Net neįsivaizduoju kodėl jums gavosi kieta, kiek e...Net neįsivaizduoju kodėl jums gavosi kieta, kiek esu kepusi, visada būna minkšti ir sausainiai ir eglės žvaigždės, na ne biskvitas, bet kai atkandi tiesiog burnoje tirpstantys gaminiai.<br />Gal perkepėte, gal miltų padauginote, negaliu pasakyt kokia priežastis. Gal kepėte su įjungtu ventiliatoriumei, nes dažnai tai pakeičia ir pakenkia kepinio kokybei.<br />manau kai apliesite glajumi ir pastovės, turėtų kažkiek suminkštėti, nors labai priklauso ir nuo namų temperatūros ir santykinės drėgmės.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-43583173671644482412015-12-23T01:58:32.320+02:002015-12-23T01:58:32.320+02:00Kodel žvaigždės gavosi kietos ar jos suminkštės Kodel žvaigždės gavosi kietos ar jos suminkštės Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09295094859271610432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-78294835943996396512015-12-21T22:42:59.341+02:002015-12-21T22:42:59.341+02:00Svarbu, kad sustingtų tešla, nes ji riebi ir jei b...Svarbu, kad sustingtų tešla, nes ji riebi ir jei bus gerai neatvėsus, bus sunku dirbti, taip pat kepant truputį ištęžta, pakeičia formą.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-44116789748653802052015-12-21T15:24:18.095+02:002015-12-21T15:24:18.095+02:00o sakykite tešlą būtina 5 val. laikyti šaldytuve? ...o sakykite tešlą būtina 5 val. laikyti šaldytuve? kas pasikeis jei bus pralaikoma trumpiau ar ilgiau?Ievahttps://www.blogger.com/profile/18243665788189115425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-27044198016589172452015-12-07T20:21:20.462+02:002015-12-07T20:21:20.462+02:00Iškeptas detales greitai pamerkiu į tirpintą šokol...Iškeptas detales greitai pamerkiu į tirpintą šokoldą arba virtą šokoladinį glajų. Pačias didžiausias apipilstau šaukštu ant indo kuriam tirpintas šokoladas. Ir perteklių būtinai nuvarvinu, na kad nebūtų balutė šalia eglės :)<br />Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-43493813606524588402015-12-07T19:48:56.908+02:002015-12-07T19:48:56.908+02:00Labai noriu išsikepti šią eglę kalėdoms, bet noriu...Labai noriu išsikepti šią eglę kalėdoms, bet noriu paklausti kaip padengti ją visą šokoladu? Tas žvaigždes mirkot šokolade ir klijuojat ar kažkaip kitaip?Živilėhttps://www.blogger.com/profile/15913171080004344607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-39398216717210509482015-12-07T19:48:36.255+02:002015-12-07T19:48:36.255+02:00Kaip gražiai padengti eglę šokoladu?Kaip gražiai padengti eglę šokoladu?Živilėhttps://www.blogger.com/profile/15913171080004344607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-26987118158844779172015-12-07T19:46:29.839+02:002015-12-07T19:46:29.839+02:00Labai noriu išsikepti šią eglę kalėdoms, bet noriu...Labai noriu išsikepti šią eglę kalėdoms, bet noriu paklausti kaip padengti ją visą šokoladu? Tas žvaigždes mirkot šokolade ir klijuojat ar kažkaip kitaip?Živilėhttps://www.blogger.com/profile/15913171080004344607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-90615781760151853702015-11-17T12:09:11.267+02:002015-11-17T12:09:11.267+02:00Verta išbandyti, labai skanus kepinys. Sėkmės :)Verta išbandyti, labai skanus kepinys. Sėkmės :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-83875249022705026582015-11-16T18:50:48.985+02:002015-11-16T18:50:48.985+02:00Labai ačiu 😃 jau senai norėjau šio recepto ir jau...Labai ačiu 😃 jau senai norėjau šio recepto ir jau šiemet kepsiu 🎄 Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12697897234825931746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-14939935957647030112015-04-13T13:31:34.537+02:002015-04-13T13:31:34.537+02:00Aciu labaiAciu labaiJuratehttps://www.blogger.com/profile/09044425171177121222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-84596967611855771812015-04-01T13:53:13.119+02:002015-04-01T13:53:13.119+02:00Jūrate, aš pati atsispausdinau schemą, ir persibrė...Jūrate, aš pati atsispausdinau schemą, ir persibrėžiau ant kartono, ir pjoviau pagal tokias savo pasidarytas formas. Na, o Kaune Kepėjo parduotuvėje prie pilies, manau rastumėte.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-38890661878618490432015-03-31T21:27:05.364+02:002015-03-31T21:27:05.364+02:00Kur galima nusipirkti formeles, aciu.Kur galima nusipirkti formeles, aciu.Juratehttps://www.blogger.com/profile/09044425171177121222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-43192432422281270202015-02-07T14:10:34.447+02:002015-02-07T14:10:34.447+02:00190 - 200*C įkaitintoje orkaitėje.190 - 200*C įkaitintoje orkaitėje.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-56917556373085787132015-02-06T13:12:44.011+02:002015-02-06T13:12:44.011+02:00jei tiksliau, kokioje maždaug temperatūroje reikia...jei tiksliau, kokioje maždaug temperatūroje reikia kepti, ačiūLinahttps://www.blogger.com/profile/01454647131366916362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-50581707671621372862014-12-19T22:36:14.273+02:002014-12-19T22:36:14.273+02:00Labai greitai, per pora valandų apdžiūna, o pilnai...Labai greitai, per pora valandų apdžiūna, o pilnai tai per naktį. Jei labai jau storai, tai žinoma, ilgiau.<br /><br />Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-10196902772270299322014-12-19T20:12:05.609+02:002014-12-19T20:12:05.609+02:00dar norėjau paklausti per kiek laiko turėtų sustin...dar norėjau paklausti per kiek laiko turėtų sustingti/išdžiūti baltas baltyminis glajus? Dėkoju!munythttps://www.blogger.com/profile/15411232722388319761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-1580916106521446682014-12-18T23:44:46.789+02:002014-12-18T23:44:46.789+02:00Munyt, ir mano iš vaikystės, mano Mama jas kepdavo...Munyt, ir mano iš vaikystės, mano Mama jas kepdavo, kai buvau vaikas, na laaabai skanios. <br />Bandykit, nesigailėsit ;)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-63560604357955900862014-12-18T21:54:47.906+02:002014-12-18T21:54:47.906+02:00Labai seniai ieškojau šito recepto, mano mėgstamia...Labai seniai ieškojau šito recepto, mano mėgstamiausias šventinis saldumynas iš didžiųjų švenčių iš vaikystės. Būtinai bandysiu bent mini eglutę pasigamint :) Jūsų eglės ir eglutės atrodo nuostabiai!munythttps://www.blogger.com/profile/15411232722388319761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-42939295439105960732014-12-05T20:15:16.804+02:002014-12-05T20:15:16.804+02:00100 g šokolado pridedu maždaug 1 v.š. sviesto, ir ...100 g šokolado pridedu maždaug 1 v.š. sviesto, ir kokie 2-3 v.š. pieno,- na, kad labai jau nepraskiesti tiesiog maišau tirpindama ir stebiu, nes šokoladai skirtingi, vieni būna labai tiršti, kiti ne. Svarbu nenutekėtų, o padengtų kepinį.<br />Tik su tikru šokoladu išeina nepigiai :) nors man žymiai skaniau.<br />Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-36256914635175293172014-12-05T10:13:35.826+02:002014-12-05T10:13:35.826+02:00Šiais metais noriu išbandyti šias eglutes. Ar galė...Šiais metais noriu išbandyti šias eglutes. Ar galėtumėte patikslinti, kiek pridedate pieno ir sviesto 100 g lydyto šokolado? Ačiū.Sena tarkahttps://www.blogger.com/profile/02976245229377841758noreply@blogger.com