tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post8049742271421915066..comments2023-12-09T00:19:03.323+02:00Comments on Visko po trupinėlį: Užpiltas varškės pyragas Jolantahttp://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-6440086914758860032014-06-20T23:24:46.861+03:002014-06-20T23:24:46.861+03:00Kristina, tikrai galima kepti iš vakaro, tada jis ...Kristina, tikrai galima kepti iš vakaro, tada jis būna tvirtesnis, ir skoniui tikrai nepakenks.<br />Aš laikau kambario temperatūroje, nes nemėgstu labai šaltų pyragų, kiti dievina, tai čia jau kaip jums skaniau. Jis toks primenantis cheesecake - sūrio pyragą.<br />Blizgumas ir nuo užpilo, ir manau, kad dar dėl blico :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-60837631662687401262014-06-20T10:11:24.150+03:002014-06-20T10:11:24.150+03:00Sveika Jolanta. Galvoju pabandyti kepti si pyraga....Sveika Jolanta. Galvoju pabandyti kepti si pyraga. Ar galima ji kepti is vakaro? Ar nepakenks skoniui? Ir kur geriau ji laikyti per nakti, saldytuve ar kambario temperaturoje? Ir dar vienas klausimas :-) Ar pyragas toks blizgus cia del uzpilo? Stai kiek daug klausimu :-) Aciu is anksto uz atsakymus.Kristina H.https://www.blogger.com/profile/02319781411229295482noreply@blogger.com