tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post8419893980112443813..comments2023-12-09T00:19:03.323+02:00Comments on Visko po trupinėlį: Tortas 'Rafaelo svajonė'Jolantahttp://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-29207783803744399912016-12-31T01:19:12.073+02:002016-12-31T01:19:12.073+02:00Smagu, kad patiko :)Smagu, kad patiko :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-47598519099126826382016-12-25T12:10:02.559+02:002016-12-25T12:10:02.559+02:00Ačiū , labai skanus ! Dėl citrinos pabijojau ir dė...Ačiū , labai skanus ! Dėl citrinos pabijojau ir dėjau tik vieną, bet ji vos jaučias ir nebūtų 2 manau per daug. Dar dėjau maltų migdolų, nes reikia jų rafaelo skoniui pilnam. Super tortas !!!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14958074115919446563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-31317739394262264162016-10-01T02:56:59.115+02:002016-10-01T02:56:59.115+02:00Ačiū, bet receptas tai beveik vienodas kaip ir aš ...Ačiū, bet receptas tai beveik vienodas kaip ir aš aprašius :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-87673012774778624582016-09-29T09:33:44.974+02:002016-09-29T09:33:44.974+02:00Pabandykit šį tortą: http://ledireceptai.lt/recept...Pabandykit šį tortą: http://ledireceptai.lt/receptai/rafaelo-tortas/60 Tikrai labai skanus. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12154229143898883780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-75410521207727060112016-09-12T20:04:12.901+02:002016-09-12T20:04:12.901+02:00Dėjau tik patį pirmąjį kartą, bet man nepatiko, ma...Dėjau tik patį pirmąjį kartą, bet man nepatiko, man jautėsi tas sintetinis skonis. <br />Jei gerai išsiplaka grietinėlė, laikosi ir be standiklio. Nededu nei į vieną kremą to standiklio, kremai tvirti, sutepus iškart kišu į šaldytuvą visus tortukus.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-45932521016731413482016-09-11T20:09:43.463+02:002016-09-11T20:09:43.463+02:00Sveiki. Kituose pnašiuose rafaelo receptuose skaič...Sveiki. Kituose pnašiuose rafaelo receptuose skaičiau, kad reikia į kremo masę dėti 2 pakelius grietinėlės standiklio, bet jūsų recepte jo nėra. Tai norėjau pasiklausti, ar nededant grietinėlės standiklio kremas gaunasi pakankamai standus, neišbėga sutepus? Tortas ir be standiklio gaunasi pakankamai tvirtas? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13041722259970812355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-77510068034938078692016-02-15T15:53:16.180+02:002016-02-15T15:53:16.180+02:00Galima.Galima.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-82640239433994001702016-02-12T21:13:29.165+02:002016-02-12T21:13:29.165+02:00Laba. O si tortuka galima laikyti 3-4 dienas iki v...Laba. O si tortuka galima laikyti 3-4 dienas iki valgymo? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05489357184142841284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-77064803615821407842015-12-23T16:49:12.356+02:002015-12-23T16:49:12.356+02:00Tikrai geras receptukas :) Tikrai geras receptukas :) ingahttps://www.blogger.com/profile/05264525161311459997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-77020844639488789502015-10-08T06:58:32.318+02:002015-10-08T06:58:32.318+02:00Labuka.as si torta esu kepusi ne karta ir puikiai ...Labuka.as si torta esu kepusi ne karta ir puikiai pavyksta.seimai begalo patinka,o ypac mano smaliziui vyrui.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08778361125249175373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-60195009610003524432015-04-08T21:11:21.896+02:002015-04-08T21:11:21.896+02:00Cukraus kiekis sudaro maždaug 1/4 grietinėlės svor...Cukraus kiekis sudaro maždaug 1/4 grietinėlės svorio. Taigi jei 420 g grietinėlės - gaunasi apie 100 g cukraus + 1/4 a.š. citrinos rūgšties. <br />Prieš plakant, grietinėlę būtina gerai atšaldyti. Aš laikau parą šaldytuve. Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-56605008935091106072015-04-08T11:23:34.328+02:002015-04-08T11:23:34.328+02:00gal galite pasakyti puošėt čia su grietinėle? jeig...gal galite pasakyti puošėt čia su grietinėle? jeigu taip kokiu santykiu grietinėlė cukrus?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02167659499055844489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-81683224181174880092015-02-12T22:25:38.168+02:002015-02-12T22:25:38.168+02:00Tiesiog perplakėte grietinėlę, arba patį sviestą. ...Tiesiog perplakėte grietinėlę, arba patį sviestą. Jei sujungiant juos abu į vientisą kremą, išsiskyrė vanduo, gal smarkiai mikseriu dar paplakėte. Reikia tik išmaišyti.<br />Na, priežasčių gali būti kelios, gal nevienodos temperatūros buvo kondensuotas ir sviestas, juos būtina bent pusę paros palaikyti prieš plakimą kambario temperatūroje.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-76802039971795995512015-02-12T18:00:18.220+02:002015-02-12T18:00:18.220+02:00Sveiki. Pasidariau kremą pagal instrukciją, bet ma...Sveiki. Pasidariau kremą pagal instrukciją, bet man jis gavosi ne vientisas, o kaip varškė, paleido skystį. Kame esmė???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16522575573819302559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-2333652279492320232014-09-26T00:11:33.357+03:002014-09-26T00:11:33.357+03:00Tikrai nereikia ;)Tikrai nereikia ;)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-48124921811541749472014-09-25T13:24:46.147+03:002014-09-25T13:24:46.147+03:00Laba , norejau paklausti ar i krema nereikia stand...Laba , norejau paklausti ar i krema nereikia standiklio ar zelatinos?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00909756041047597645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-5301477171320101932014-05-17T13:16:49.528+03:002014-05-17T13:16:49.528+03:00Smagu skaityt, kad patiko ;)
Man citrina labai pa...Smagu skaityt, kad patiko ;) <br />Man citrina labai patinka, todėl aš jos dedu visur, beveik į visų tortų sulaistymus, bet žinoma, galima pagal savo skonį adaptuot.<br />Skanaus Jums! Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-83441343466906642982014-05-16T22:15:32.178+03:002014-05-16T22:15:32.178+03:00Labai geras receptas, gaminau 4is kart ir sveciai ...Labai geras receptas, gaminau 4is kart ir sveciai prase ideti namo likucius! Pakeiciau siek tiek recepta - idejau tik viena spaudimuka citrinos (kokie 2 arb sauks), imeciau druskos i tesla ir krema; i sulaistyma dejau biski romo esencijos ir kokosu esencijos bei migdolu esencijos - i krema irgi migdolu esencija dejau ir biski kokoso. Visad dedu druska i saldumynus nes skoni pagyvina o esencijos man irgi lb tiko tai galima laisvai paexperimentuot. Citrinos sulciu tik perdaug MANO skoniui nors kitiems patiko nes gaunas kaip citrinu tortas labiau. Bet tikrai nuostabus receptas ir labai gerai aprasytas pvz kempines kepe butent 15min ir kremo kaip tik kiek reik. Aciu!ForestGreenhttps://www.blogger.com/profile/18402926930982819107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-86721592163830970902014-04-09T18:12:24.437+03:002014-04-09T18:12:24.437+03:00Milda, smagu, kad gavosi. Skanių tortų :) dabar ei...Milda, smagu, kad gavosi. Skanių tortų :) dabar eilė Juodam miškui :D<br />Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-72856690310913304512014-04-09T14:30:14.935+03:002014-04-09T14:30:14.935+03:00skanumelis sis tortukas o ypac su zemes riesutais ...skanumelis sis tortukas o ypac su zemes riesutais vietoj kokoso. tiesiog leidziasi burnoje. kepiau pagal recepta ir gavosi puikiai. siandien dar pora isepiau gavosi liuks. aciu uz recepta. <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11338694647676672186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-70451999302823707202014-01-14T23:46:53.135+03:002014-01-14T23:46:53.135+03:00Sėkmės jums, tikrai kitą kartą pavyks gerai ;)Sėkmės jums, tikrai kitą kartą pavyks gerai ;)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-83159803691368750642014-01-14T21:23:18.093+03:002014-01-14T21:23:18.093+03:00Aciu uz atsakyma dabar supratau kur buvo mano klai...Aciu uz atsakyma dabar supratau kur buvo mano klaidos:) tai buvo mano pirmas bandymas kepti torta:) ne visai laikantis eigos, bet skonis puikus ypac po keliu dienu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01151392764635198257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-3658092563890253092014-01-13T18:17:44.465+03:002014-01-13T18:17:44.465+03:00Nereikėjo kepti 3 biskvitų, manau būtų užtekę ir 2...Nereikėjo kepti 3 biskvitų, manau būtų užtekę ir 26 cm formai tos tešlos, gal kiek plonesni būtų gavęsi perpjauti biskvitai ir tiek. Dažniausiai tortams dabar kepami 2 biskvitai, jie pjaunami pusiau, gauname 4 plonučius - ir tas kremo kiekis ant 4 biskvitų ir viso torto šonų pasiskirsto ir jo nebelieka. <br />Apie laistymą - kaip jums čia atrodė laistyti biskvitus ant kepimo popieriaus - visai nesuprantama, juos laistome padėję ant tortinės, padėkliuko, sulaistome, tepame kremą, dedame sekantį biskvitą, sulaistome, vėl tepame kremą...<br />Kremo nebūna perdaug niekada :DDDD<br />Mano pastebėjimai kokie? Pats svarbiausias dalykas - kepant pirmą kartą nebandytą patiekalą/tortą/kepsnį/sausainį - laikytis receptūros, gamybos proceso, jo eigos - ir viskas gausis.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-32387950705513614612014-01-11T17:20:03.033+03:002014-01-11T17:20:03.033+03:00Sveiki, vakar pabandziau issikepti jusu tortuka ir...Sveiki, vakar pabandziau issikepti jusu tortuka ir susiduriau su keliais nesklandumais. Issikepiau 3 biskvitus, nes forma buvo 26 cm ir sulaisciau tik 300 ml, nes man pasirode per daug 400 ml, kai kremas buvo paruostas mazdaug praejus gerom 40 min emiau torta sutepinet ir mano biskvito lakstai buvo tokie slapi, kad nejo nuimti nuo kepimo popieriaus... ka dariau blogai?Kremo man pasirode per daug ir viso nesutepiau, nes ir taip gavosi ganetinai riebus. Kokie butu pastebejimai ka dariau blogai? Noreciau iskept sita torta dukreles gimtadieniui, todel cia buvo bandomasis ir pasirode nevykes:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01151392764635198257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-35019903380183940422013-12-07T00:37:38.859+03:002013-12-07T00:37:38.859+03:00Na, kad nebūtų vien saldumas, o trupučiuką ir gaiv...Na, kad nebūtų vien saldumas, o trupučiuką ir gaivi rūgštelė burnoje.<br />Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.com