tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post875092159807306802..comments2023-12-09T00:19:03.323+02:00Comments on Visko po trupinėlį: ŽagarėliaiJolantahttp://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comBlogger47125tag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-23393083232535181692016-12-15T22:58:27.369+02:002016-12-15T22:58:27.369+02:00Ačiū :)Ačiū :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-46342345559225014252016-12-12T17:04:30.988+02:002016-12-12T17:04:30.988+02:00Prisidedu ir aš prie pagyrų! Prieš tai išbandžiau ...Prisidedu ir aš prie pagyrų! Prieš tai išbandžiau receptą iš kito šaltinio vien su kiaušiniais (kieti, neįkandami!..), užsiminkiau šią tešlą ir visą sudėjau į šaldytuvą. Ką tik iškepiau gabalėlį - pasaka! kaip pūkas lengvos ausytės!! Tiesa, kam įdomu, aš cukraus dėjau 150 gr, o miltų 650 gr.Jurgahttps://www.blogger.com/profile/10977405884951326678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-82476514934924304952016-07-10T15:06:11.287+02:002016-07-10T15:06:11.287+02:00Tai ir rašau: supilti grietinę, tada - kefyrą išpl...Tai ir rašau: supilti grietinę, tada - kefyrą išplaktą su soda, o kaip žinome kefyras yra raugintas produktas - tad jau su rūgštele.<br />Ir niekada nesijaučia jokios sodos :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-63156178256682546262016-07-09T10:08:39.803+02:002016-07-09T10:08:39.803+02:00Sodą reikėtų nugesinti rūgštele nes negesinta jaus...Sodą reikėtų nugesinti rūgštele nes negesinta jausis kepinyje.Galima žagarėlius padaryti supintus į kasytę juk visi mokam .Majahttps://www.blogger.com/profile/17258444347817970328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-30132840261785904912016-02-02T12:23:14.931+02:002016-02-02T12:23:14.931+02:00Rašau 'iš akies' nes visada ir dedu taip,-...Rašau 'iš akies' nes visada ir dedu taip,- kad minkoma tešla būtų ne kieta, geriau po mažiau ir vis paminkius matau, ir jaučiu - nei padaugint, tada žagarėliai bus kieti.<br />Tikrai nesu svėrus niekada, todėl tiksliai nepasakysiu. Jei tešla bus lipni, labai patogu patepti rankas aliejumi, kočėlą ir stalą taip pat :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-10827873121523808502016-01-31T18:18:33.968+02:002016-01-31T18:18:33.968+02:00Sveiki, labai patiko receptas ir daug šaunių atsil...Sveiki, labai patiko receptas ir daug šaunių atsiliepimų, bet gal galite pasakyti tiksliai kiek miltų dedate, kadangi nesu įgudusi, tai bijau dėti iš akies.:)<br />Beto ką tik kepiau ir nesigavo, bet dariau pagal kitą receptą :\ Gavosi tokie tirpsantys burnoje, o norėtųsi minkštčių. :) Tad norisi jūsų išmėginti. AčiūAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14890290483424552791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-85737817427083147312016-01-30T01:16:35.031+02:002016-01-30T01:16:35.031+02:00Galima ir keptuvėje, tik kad apsemtų aliejus pakan...Galima ir keptuvėje, tik kad apsemtų aliejus pakankamai. Vietoj kefyro galima naudoti liesą grietinę ar jogurtą.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-88490801343239018592016-01-29T16:49:46.189+02:002016-01-29T16:49:46.189+02:00O keptuveje galima kepti? Ir ar kefyro butinai?aci...O keptuveje galima kepti? Ir ar kefyro butinai?aciuSimahttps://www.blogger.com/profile/16988390707924080398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-68180844569895074422016-01-27T20:55:16.714+02:002016-01-27T20:55:16.714+02:00Matau, kad jau po laiko atsakau, bet tikrai pudra ...Matau, kad jau po laiko atsakau, bet tikrai pudra nieko nepagadins manau :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-1296102285876622122016-01-26T19:46:31.519+02:002016-01-26T19:46:31.519+02:00Sveiki,
Tikrai nuostabus sie zagareliai, jau esu ...Sveiki, <br />Tikrai nuostabus sie zagareliai, jau esu isbandziusi :).<br />Sikart ir susiruosiau kepti, bet ziuriu cukraus truksta, o jei deciau cukraus pudra, ar labai iskreiptu skoni?Otijahttps://www.blogger.com/profile/00655256641874012044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-41162143458285793072015-11-22T18:57:47.618+02:002015-11-22T18:57:47.618+02:00Labai skanūs gavosi, ką tik pabaigiau kept :-)Labai skanūs gavosi, ką tik pabaigiau kept :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11204790766001379076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-48731039726628797682015-03-05T18:31:50.691+02:002015-03-05T18:31:50.691+02:00Recepte tikrai parašyta :)Recepte tikrai parašyta :)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-37948315692605267942015-03-05T14:25:43.021+02:002015-03-05T14:25:43.021+02:00o kiek sodos?
o kiek sodos?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05755901046100374783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-59586161974101138272014-11-26T18:52:16.439+02:002014-11-26T18:52:16.439+02:00Taip , buvau pasidalinusi per pusę ,ir vakar likus...Taip , buvau pasidalinusi per pusę ,ir vakar likusią dalį išsikepiau , tai išties ,kaip jūs sakot : "superinės " :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00191647144742584223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-28234894201969802792014-11-24T17:18:10.157+02:002014-11-24T17:18:10.157+02:00Egle, nėr už ką, smagu, kad skaniai gaunasi. O teš...Egle, nėr už ką, smagu, kad skaniai gaunasi. O tešlos dalį bandėt šaldytuve palaikyt kokią dieną? Va, tada tai man jau išvis orinės superinės būna :DJolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-2335422832969158702014-11-24T14:12:01.465+02:002014-11-24T14:12:01.465+02:00Pasakiško skonio ''auselės'' ! Iš...Pasakiško skonio ''auselės'' ! Iškepa labai gražios,purios ,minkštos... Ačiū Jums už puikų receptą :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00191647144742584223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-39280074978752117292014-03-18T22:11:23.553+03:002014-03-18T22:11:23.553+03:00Skanaus! Ir kaip čia palinkėt geriau - į sveikatą,...Skanaus! Ir kaip čia palinkėt geriau - į sveikatą, ar į storumą ;) Juokauju, žinoma.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-14426894761142909502014-03-17T21:40:52.412+03:002014-03-17T21:40:52.412+03:00Ačiū jums labai, kad pasidalinote receptu, žagarėl...Ačiū jums labai, kad pasidalinote receptu, žagarėliai nuostabūs!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10493725375399026131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-10961381889547961362014-03-06T00:31:54.351+03:002014-03-06T00:31:54.351+03:00Agne, prašom :) smagu skaityt, kai žmonės džiaugia...Agne, prašom :) smagu skaityt, kai žmonės džiaugiasi ;) Skanaus!Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-74294443780252799282014-03-05T23:28:53.934+03:002014-03-05T23:28:53.934+03:00Patys nuostabiausi žagarėliai pasaulyje!!! Labai d...Patys nuostabiausi žagarėliai pasaulyje!!! Labai didelis ačiū už receptą sugrąžinusį į vaikystę ir nutraukusį pačių skaniausių auselių paiešką!:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16022239409841079260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-3640609805694829592014-01-21T18:36:18.580+03:002014-01-21T18:36:18.580+03:00Manau atitinka kokius 4 a.š.Manau atitinka kokius 4 a.š.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-70459488864066869842014-01-21T15:30:45.455+03:002014-01-21T15:30:45.455+03:00sveiki,gal butu galima suzinoti kiek yra sauksteli...sveiki,gal butu galima suzinoti kiek yra sauksteliu viename pakelyje vanilinio cukraus? nes Norvegijoje nerandu pirkt pakeliuose :) aciu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00914332350352230497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-69646769073085222522013-12-07T00:33:27.155+03:002013-12-07T00:33:27.155+03:00Net nežinau, niekada aš jų nesveriu, dedu tiek, ka...Net nežinau, niekada aš jų nesveriu, dedu tiek, kad tešla būtų minkoma, bet ne kieta ;) <br />Kai kepsiu, bandysiu svert, tik gal greitai to nebus, nes dabar kiti kepinukai eilėj ;)Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-82526775640432110482013-12-06T04:52:38.578+03:002013-12-06T04:52:38.578+03:00Jolanta, gal galetumete viena karteli kai gaminsit...Jolanta, gal galetumete viena karteli kai gaminsite zagarelius , pasverti miltus. AciuAuksehttps://www.blogger.com/profile/11429675696212968390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5280913328052337033.post-8853260136335320362013-11-29T23:59:38.744+03:002013-11-29T23:59:38.744+03:00Vilma, juokas juokais, ale pusė kepėjų nematė būte...Vilma, juokas juokais, ale pusė kepėjų nematė būtent to kiekio :D <br />Va ir jūsų nukopijuotame gabaliuke nesimato priekyje trejetuko - o tik sklaiustuose, tai gal tikrai kažkas čia mistiško :))) nes aš ir prieš žodį - kiaušiniai - senių seniausiai įrašius - 3.Jolantahttps://www.blogger.com/profile/03700045249844690416noreply@blogger.com