Vis ieškau, bandau, kepu, ragauju....
Mano skoniui štai šitas šokoladinis nuostabiai purus, lengvas, tirpstantis burnoje.
Jei nerasiu geresnio, sakysiu - tobulas ;)
170 g cukraus
4 kiaušiniai
240 g tirpinto margarino (aš dedu Eve)
200 g grietinės
~50 g kakavos juodos
10 g vanilinio cukraus
~200 g miltų (+/- kad tešla būtų tirštos grietinės konsistencijos)
1 a.š. su kaupu kepimo miltelių
Plaku kiaušinus su cukrumi iki baltos purios masės, pilu tirpintą margariną, trumpai paplakus - grietinę, suberiu kakavą (naudoju labai tamsią DecoMorreno) ir vanilinį cukrų. Suberiu miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (tešla turi gautis kaip tiršta grietinė), gerai viską išmaišau ir supilu į išteptą riebalais kekso formą.
Kepu 190-200*C apie 50-60 min. Tikrinu mediniu pagaliuku, jei sausas - iškepęs.
Mano skoniui štai šitas šokoladinis nuostabiai purus, lengvas, tirpstantis burnoje.
Jei nerasiu geresnio, sakysiu - tobulas ;)
170 g cukraus
4 kiaušiniai
240 g tirpinto margarino (aš dedu Eve)
200 g grietinės
~50 g kakavos juodos
10 g vanilinio cukraus
~200 g miltų (+/- kad tešla būtų tirštos grietinės konsistencijos)
1 a.š. su kaupu kepimo miltelių
Plaku kiaušinus su cukrumi iki baltos purios masės, pilu tirpintą margariną, trumpai paplakus - grietinę, suberiu kakavą (naudoju labai tamsią DecoMorreno) ir vanilinį cukrų. Suberiu miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (tešla turi gautis kaip tiršta grietinė), gerai viską išmaišau ir supilu į išteptą riebalais kekso formą.
Kepu 190-200*C apie 50-60 min. Tikrinu mediniu pagaliuku, jei sausas - iškepęs.