Skardos dydis - 30x40 cm.
6 kiaušiniai
1,5 st. cukraus
0,5 l grietinės
2 pakeliai varškės (360g)
~100 g kokoso drožlių
2 a.š. sodos nugesintos actu
1 pakelis vanilinio cukraus
miltų, kad tešla būtų labai tirštos grietinės konsistencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi kol pabals, dalimis supilti grietinę, po truputį dėti varškę, vanilinį cukrų ir plakti iki vienalytės masės. Supilti nugesintą sodą. Berti kokoso drožles ir išsijotus miltus. Tešla turi būti kaip gera tiršta grietinė. Gerai išmaišius, tešlą pilti į išteptą skardelę.
Kepti 180*C temperatūroje ~40 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą