Labai skanus garnyras, tinkantis žiemai prie mėsytės, ir ne tik, ;)
1 kg burokėlių
1 kg cukinijų
0,5 kg svogūnų
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės acto
0,5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė vandens
1 v. š. druskos
Sutarkuoti burokine tarka nevirtus burokėlius ir kaitinti puode su stikline vandens, aliejumi, cukrumi, actu, druska. Tuo laiku pasiruošti cukiniją, sutarkuoti taip pat su burokine tarka, sudėti į burokėlius. Atskirai truputį pakepinti svogūnus keptuvėje (galima dėti ir nekepintus, tačiau pakepinti skaniau ir aromatingiau) ir sudėti į burokėlius. Viską pakaitinti dar 5 min.
Sudėti į stiklainius ir uždaryti.
Skanaus!
Recepto šaltinis: SM - Diasaja.
super super. Pabandžiau, reiks pakartoti. Tik dar žolelių įdėjau nuo savęs.:)
AtsakytiPanaikintiTikrai labai skani, o pastovejus 'susimacavojus' dar skanesnė ;)
AtsakytiPanaikintiLabai skanu vietoj cukinijos dėti moliūgą.
AtsakytiPanaikintiAsta, tikrai tikiu ;) nes jau ir su paprika konservuojant dažniau moliūgą naudoju, nei cukinijas.
Panaikintikiek mazdaug 0.5l talpos stiklainiu gaunasi is vienos normos?
AtsakytiPanaikintiVisa masė sudaro apie 3 kg, tai maždaug galima paskaičiuoti ;)
Panaikintilabai,labai skanu:)darysiu dar:)
AtsakytiPanaikintiŽinoma, jei tik patinka ;)
Panaikinti