500g meduolių (aš dėjau šokoladinius)
500g grietinės 30%
3 v.š. cukraus pudros
4 gerai išnokę bananai
Į grietinę sudedame cukraus pudrą ir išmaišome.
500g grietinės 30%
3 v.š. cukraus pudros
4 gerai išnokę bananai
Į grietinę sudedame cukraus pudrą ir išmaišome.
Į išardomą torto formelę sutrupiname trečdalį meduolių, paskleidžiame lygiu sluoksniu.
Ant jų viršaus užpilame apie ketvirtadalį viso kremo.
Bananus nulupame ir supjaustome riekelėmis. Ant pirmo kremo sluoksnio išdėliojame pusę bananų. Ant jų šiek tiek kremo, tik nedaug.
Bananus nulupame ir supjaustome riekelėmis. Ant pirmo kremo sluoksnio išdėliojame pusę bananų. Ant jų šiek tiek kremo, tik nedaug.
Ir vėl ant viršaus beriame sluoksnį trupintų meduolių, vėl pjaustytų bananų ir užpilame likusį kremą.
Viršų papuošiame trupintais meduoliais ir dedame tortą į šaldytuvą, kokiam pusdieniui, kad pastingtų.
Prieš patiekiant ant stalo, tortuką galima puošti tirpintu šokoladu, spalvotais pabarstukais, riešutais.
Skanaus!
P.S. kitą kartą į grietinę bandysime pridėti įvairių spalvų želė gabaliukų :)
Dėjau graikinių riešutų - labai tiko
AtsakytiPanaikintiGera mintis ;)
Panaikinti