Formos dydis 25 x 25 cm
Kremui:
500 g mascarponės
420 g grietinėlės, 35% riebumo50 g cukraus pudros (arba pagal skonį)Braškes su cukrumi užviriname. Sublenderiuojame. Atvėsiname.Grietinėlę išplakame iki standumo, lengvai įplakame mascarponę, sudedame cukraus pudrą, išmaišome.Ant indo dugno dedame 2-3 šaukštus braškių tyrės.
Kiekvieną Savoiardi pirštelį pamirkome braškių tyrėje ir dėliojame ant dugno. Aptepame plonai tyre. Uždedame kremo sluoksnį, išlyginame. Vėl kartojame: Savoiardi piršteliai, tyrė, kremas.
Papuošiame viršų šviežiomis braškėmis.Dedame į šaldytuvą 4 val. arba per naktį.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą