2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Silkės - lašišos tortas



1 pakas Napoleono lakštų (6 vnt)

4 silpnai sūdytos silkės filė
lašišos gabaliukas (sumuštinių ar sūdytos)
pomidorai
salotos
svogūnų laiškai arba porai 
krapai
tepama varškė su žalumynais
majonezas Helmans
avokadas (nebūtinai)
alyvuogės
raudoni ir juodi ikrai (maži stiklainiukai)



Lakštų tepimo eiga:
1 sluoksnis:  majonezas, smulkiai supjaustyta nusausinta silkė, pjaustyti pomidorai, svogūnų laiškai (porai), salotos
2 sluoksnis: tepama varškė, smulkiai pjaustyta lašiša, pomidorai, krapai
3 sluoksnis: kaip pirmas
4 sluoksnis: kaip antras

Vieną lakštą sutrupinti ir apibarstyti apteptus šonus ir viršų. Ant viršaus užtarkuoti avokadą, papuošti ikrais ir alyvuogėmis.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą