![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwj1LYbXi2nFQc4-eyiR6lta9ouEqq15nU4ZE0sDcdC213Uk2HUfyfqBwEJUe0pTkFXkbfSqz_zHL3unAN77tMDBK-CFENygvLLXf2-gxL11JIYEekqkAbhwM1zenx0NDXKvpHSOO7nFg/s640/2011+04+02+Maltinukai+su+omleto+idaru.jpg)
0,5 kg maltos mėsos (vištienos)
1-2 batono riekelės
1 kiaušinis
druskos
maltų pipirų
Įdarui:
2 morkos
2 kiaušiniai
50 g sviesto
1-2 v.š. grietinės
prieskonių
Maltą mėsą sumaišyti su išmirkytu ir nuspaustu batonu, kiaušiniu, prieskoniais.
Morkas sutarkuoti ir suberti į įkaitintą sviestą, pamaišyti, kepti kol suminkštės.
Išplakti kiaušinius su grietine ir prieskoniais ir, užpylus ant morkų, iškepti omletą.
Jį ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.
Iš mėsos formuoti maltinukus, į vidų įdedant omleto. Kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
Skanaus!
jaz kaip seiles nuryjau :),atrodo puikiai :)
AtsakytiPanaikintiVėluoju su komentarais :)) Dėkui ;)
AtsakytiPanaikinti