2012 m. vasario 11 d., šeštadienis

Batoniukai ežiukai


Pamačius pas draugę simpatiškus 'bulkinius' ežiukus, nesusilaikiau ir pabandžiau pralinksminti savo šeimą :))
Dukrytė ilgai glostė iškeptus ežiukus ir sakė jai gaila valgyyyt :)

Ačū, Inut, už idėją ;)

Tešla gaminau pagal mūsų mėgiamų batonų.  Šie batonai labai skanūs. O jei lieka ir sužiedėja, iš jų pasidžiovinam džiuvėsėlių.

Taigi, iš pakilusios tęšlos formuojame išraitome :))) pailgas bandeles ir truputį paformuojame ežio nosytę. Paliekame kilti šiltai apie 30 min.

Paimame žirkles ir įkarpome ežiams gilokus spyglius. Į akyčių vietą įspaudžiame po saulėgrąžą ar kokį tinkamą prieskonį.


Kepame orkaitėje 180*C temperatūroje apie 15-20 min. pagal norimą apskrudimo laipsnį :)


Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą