2023 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Braškinis tiramisu - vasaros desertas


Formos dydis 25 x 25 cm


400 g (2 pakuotės) biskvitinių pirštelių Savoiardi1 kg braškių200 g cukraus

Kremui:

500 g mascarponės 
420 g grietinėlės, 35% riebumo50 g cukraus pudros (arba pagal skonį)

Braškes su cukrumi užviriname. Sublenderiuojame. Atvėsiname.Grietinėlę išplakame iki standumo, lengvai įplakame mascarponę, sudedame cukraus pudrą, išmaišome.Ant indo dugno dedame 2-3 šaukštus braškių tyrės. 

Kiekvieną Savoiardi  pirštelį pamirkome braškių tyrėje ir dėliojame ant dugno. Aptepame plonai tyre. Uždedame kremo sluoksnį, išlyginame. Vėl kartojame: Savoiardi piršteliai, tyrė, kremas.

Papuošiame viršų šviežiomis braškėmis.Dedame į šaldytuvą 4 val. arba per naktį.

Skanaus! 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą