2023 m. liepos 15 d., šeštadienis

Agurkai su pomidorų padažu

 

3,5 kg agurkų

150 g česnako

350 - 400 ml pomidorų padažo

150 ml aliejaus (galima pilti 100 ml) 

150 ml acto 9%

150 g cukraus

1,5 v. š. druskos


Agurkus supjaustome 1 cm griežinėliais, česnaką sukapojame. Dedame į puodą, supilame pomidorų padažą, aliejų, actą, beriame druską ir cukrų. 

Kaitiname ant silpnos ugnies. Kai užverda, dar pakaitiname 6 - 10 minučių. 

Supilstome į stiklainius, uždarome dangteliais, užklojame šiltai ir paliekame atvėsti. 

Išeiga 6 stiklainiai 0.7 l talpos ir 'paragauskis' 😁

Skanaus! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą