2014 m. lapkričio 14 d., penktadienis

Užkandiniai keksiukai su sūriu ir kumpeliu


Išeiga - 18 keksiukų.

2 kiaušiniai
0,5 st. pieno
1,5 st. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
~180 g tarkuoto fermentinio sūrio (dėjau kietąjį)

druskos, juodųjų pipirų, žolelių pagal skonį

1 didelis svogūnas
truputis aliejaus svogūno kepimui
120 - 150 g  pjaustyto kumpelio ar dešros
sauja grybų (nebūtinai)



Svogūną smulkiai sukapojame, pakepiname įkaitintame aliejuje, suberiame mažais gabalėliais pjaustytą kumpelį ar dešrą, grybus, truputį patroškiname ir paliekame atvėsti.

Išplakame kiaušinius su pienu, beriame miltus, kepimo miltelius, tarkuotą sūrį, prieskonius. Gerai išmaišome.
Į tešlą sudedame atvėsintą kumpelio, svogūno, grybų masę, permaišome.

Keksiukų formeles ištepame riebalais, pabarstome miltais ir sukrečiame masę.

Kepame 180*C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Patiekiau su česnakiniu padažu: 100 ml pomidorų padažo, 100 ml majonezo, pora skiltelių kapoto česnako.


Skanaus!

P.S. nesitikėjau tokios šeimynos reakcijos, abudu sakė - stebuklasssss :D




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą