Ilga kekso forma 35 x 10 x 6 cm
1 skardinė (395g) kondensuoto pieno
120 g tirpinto sviesto
100 g grietinės ar natūralaus jogurto
3 kiaušiniai
1 a. š. vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto
1 a. š. kepimo miltelių
300 g miltų
žiupsnelis druskos
1 didelė skardinė (820g) konservuotų persikų saldžiame sirupe
1 pakelis migdolų plokštelių (viršui pabarstyti)
Orkaitę įkaitiname iki 190 C temperatūros.
Sviestą išlydome, paliekame šiek tiek pravėsti. Viename dubenyje sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Į kitą dubenį įmušame kiaušinius, supilame kondensuotą pieną, sviestą, sudedame vanilę. Išplakame plaktuvu. Sudedame grietinę, po to įsijojame miltus ir gerai išmaišome.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą