2012 m. vasario 10 d., penktadienis

Kijevo kotletai 'kitaip'


Stambiai maltą vištienos krūtinėlę suminkiau su varške (varškės maždaug 1/3 mėsos kiekio), pridėjau 1 kiaušinį ir mėgiamų prieskonių.

Suformavau pailgus kotletukus, į vidų įdėjau po gabalėlį šalto sviesto išsukto su prieskoniais ir žalumynais.
Kotletus apvoliojau kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėlių - miltų mišinyje.
Kepiau keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Garnyrui patiekti švilpikai iš virtų bulvių, marinuoti agurkėliai.

Skanaus!

8 komentarai:

  1. OOOOOOOOOO, kaip gražu ir nesunku atrodo. Labai labai apetitnai.
    Tu tik dėk mums savo grožių. Labai laukiu.>3

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsakymai
    1. Rita, nėra už ką ;) radau žurnaliuke kažkokiam ir pati džiaugiaus kai gavosi.

      Panaikinti
  3. As vis pries kijevo kotletus, nes tokie riebus atrodo, o sitie tai jau taip skaniai ziuris, kad ko gero susigundysiu isbandyt ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jusu kijevo kotletai puikus,isbandziau

    AtsakytiPanaikinti