2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

Apelsininiai keksiukai



Išeiga - 18 didelių keksiukų.


3 kiaušinai
250 g cukraus
200 g aliejaus
50 ml pieno
1 apelsino sultys ir nutarkuota žievelė (~120 ml)
300 g miltų
1 a.š. nugesintos sodos
žiupsnelis druskos



Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi iki purumo. Supilame aliejų, pieną, apelsino sultis, sudedame miltus ir gesintą sodą.
Tešlą gerai išmaišome ir dedame į keksiukų formą išklotą popierėliais.

Kepame 180*C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.





Skanaus!


8 komentarai:

  1. Ar nesigauna keksiukai sausi? Jauciasi apelsino skonis?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai skanūs keksiukai... Super... Ir visi Jūsų receptukai superiniai... Nei karto nenusivyliau... Ačiū Jums... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki,gavosi minksti Skanus,bet man nepakilo Tesla,gavos priploti,:)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal miltų per mažai, juk skiriasi ir jie.
      Man nebuvo, kad nepakiltų, net perkyla :D matosi foto, kad iš formelių lipa.

      Panaikinti