2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

Purūs keksiukai su bezė kremu




Iš šios produktų normos išeina 16 - 18 didelių keksiukų.

3 kiaušinai
250 g cukraus
250 g margarino (arba aliejaus)
120 ml pieno
300 g miltų (rudiems keksiukams - 250 g miltų + 50 g kakavos)
1 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos





Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi iki purumo. Supilame tirpintą atvėsintą margariną, pieną, sudedame miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišome ir dedame į keksiukų formą išklotą popierėliais.

Kepame 180*C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.




Keksiukus galima puošti, galima nepuošti, čia jau pagal savo fantaziją. 
Šį kartą mes su dukryte pabandėme puošti bezė kremu ir, žinoma, įvairiais vaikiškais pabarstukais.

























Skanaus!




4 komentarai:

  1. Ai ai kaip dailu. Turiu klausima - o papuostus patogu valgyti? Niekad nepuosiau, bet namiskiai turbut nesulauktu, nes kaip skeriai supuola dar ant karstu ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ina, prajuokinai :D reikia daug išsižioti ir patogu :D o jei rimtai, tikrai netrukdo, ne kalnas čia to kremuko, valgėm visi, nebiro, nedribo, na ir neišsitepliojom labai jau, puošiant turbūt daugiau :D

      Panaikinti
  2. Geri Jūsų receptukai,ir duonytę kepu ir salotų dariau ir į dėjau į savo blogą- paprasta ir skanu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui ;) tuo pačiu ir jūsų receptukais pasinaudosiu, skaitau jau :)

      Panaikinti