2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis
Marinuoti agurkai
Marinatas
1 l vandens:
1 v.š. druskos
2 v.š. cukraus
1 v.š. acto esencijos (kai užvirs marinatas, supilti išjungus)
pipirai
lauro lapeliai
Į stiklainiukus sudėti nublanširuotus agurkėlius, krapus, česnako skilteles.
Išvirti marinatą, supilti ant agurkų, pridengti dangteliais ir palaikyti kol gerokai atvės.
Nupilti skystį atgal į puodą, dar kartą užvirinti, ir užpylus verdančiu marinatu, uždaryti.
Skanaus!
P.S. šitaip konservuoti galima daržovių asorti, labai skanus marinatas, traškios daržovės ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Kaip laiku jau išlindai vėl. Laukiam tavo gėrių, kuo daugiau.
AtsakytiPanaikintiKai tik turėsiu laiko, būtinai pasidalinsiu ;)
AtsakytiPanaikintiGal pabandei marinuot pagal šitą receptą?
O jei nera acto esncijos, gal zinote kiek reikia deti saukstu acto 9 proc?
AtsakytiPanaikintiTiesiog naudokite kitą marinatą, nes skonis bus visai kitoks keičiant šį receptą ;)
AtsakytiPanaikinti