Forma 26 cm skersmens.
Tešlai:
3 kiaušiniai
150g cukraus
100g margarino
150g miltų (tešla turi būti kaip tiršta grietinė)
3 v.š. juodos kakavos
1 a.š. sodos
Įdarui:
200g varškės
1 a.š. vanilinio cukraus
25 g cukraus
2-3 v.š. grietinės
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės. Ištirpinti margariną, leisti jam šiek tiek atvėsti ir maišant pilti į kiaušinių masę, suberti kakavą, miltus ir supilti nugesintą sodą.
Gerai išmaišyti tešlą.
Varškę ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įdėti grietinę, gerai permaišyti. (Kartais dar įmušu 1 kiaušinį).
Į išteptą riebalais formą supilti pusę tešlos. Šaukštu išdėlioti varškės masę kauburėliais, užpilti likusia tešla. Kepti 180-190*C temperatūroje apie 40-50 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą