2011 m. spalio 4 d., antradienis

Slyvų pyragas

Šį pyragą visada kepu su obuoliais, jis nuostabiai skanus. Bet kartą išbandžiau su slyvomis, pavyko taip pat. Pas mane užrašuose prie šio pyrago yra žodelis - superinissss :))


6 kiaušiniai
1 st. cukraus
2 st. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
vanilinio cukraus

slyvų 1-1,5 kg (be kauliukų)

kai kepu su obuoliais, jų dedu dauuug ~2 kg  (jau nuvalytų).

Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, berti miltus su kepimo milteliais, gerai išmaišyti. Tada supilti ant paruoštų slyvų ar obuolių, lengvai permaišyti. Tešlos bus nedaug, vos apsivels. Supilti į išteptą riebalais skardą.

Kepti 190-200*C temperatūroje apie 40-50 min, kol gražiai pagels.



Skanaus!

1 komentaras: