5 l nuluptų ir kubeliais supjaustytų cukinijų
0,5 kg cukraus
1 v.š. citrinos rūgšties
0,5 l apelsinų sulčių 100%
0,5 kg cukraus
1 v.š. citrinos rūgšties
0,5 l apelsinų sulčių 100%
Supjaustytas cukinijas užpilame cukrumi, pridengiame ir paliekame parai.
Maišyti nereikia. Po paros atsiranda daug skysčio.
Tada beriame citrinos rūgštį, supilame apelsinų sultis ir
išmaišome.
Kaitiname iki užvirimo, retsykiais pamaišome.
Supilstome į stiklainius ir užsukame.
Skanaus!
P.S. pernai cukiniją dariau su anansų sultimis, šįmet pabandžiau su apelsinų, ir mums pastaroji patiko žymiai labiau ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą