500 g mėgiamo faršo
400 g cukinijos nuvalytos
50-100 g fermentinio sūrio
1 kiaušinis
1 svogūnas
3 česnako skiltelių (jei mėgstate)
druskos, maltų juodųjų pipirų, krapų
1 svogūnas
3 česnako skiltelių (jei mėgstate)
druskos, maltų juodųjų pipirų, krapų
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Jei cukinija jauna, nereikia nulupti odelės, išimti sėklyčių. Jei cukinija didelė - odelę
nulupame, pašaliname sėklas.
Smulkiai supjaustome svogūną, krapus, sutraiškome česnaką. Sutarkuojame sūrį.
Gerai viską išminkome, kad faršas ir cukinija pasiskirstytų tolygiai. Tada
kepsniukai bus ne tik sultingi, bet ir tvirti.
Kepimo skardą patepame riebalais. Drėgnomis rankomis formuojame kepsniukus.
Kepame 190*C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~40 minučių.
Skanaus!
Puikus receptas!
AtsakytiPanaikintiDėkui, mums irgi patinka :)
Panaikinti