Šaltuoju metu laikotarpiu taip išsiilgstame savo sodų
gėrybių...
Džiovinant vaisius, žoleles, grybus orkaitėje ar natūraliai, užtrunkame daug laiko bei
turime surasti tam tinkamą šiltą ir nemažą laisvą plotą visam netrumpam procesui.
Vaisių
džiovykla išsprendė visas šias problemas ruošiant
atsargas žiemai.
Taigi bandymai prasideda ;)
Džiovinsime pomidorus.
Nustatome 50-52*C temperatūrą, prikrauname visus 5 džiovyklos padėklus supjaustytų pomidorų, jungiame ir laukiame...
Nustatome 50-52*C temperatūrą, prikrauname visus 5 džiovyklos padėklus supjaustytų pomidorų, jungiame ir laukiame...
Skanaus!
P.S. džiovintus pomidoriukus galima konservuoti, apvirti vyno acte, užpilti karštu aliejumi su prieskoniais ir sandariai užsukti.
Kaip tik ieškau tokios džiovyklės. Kur pirkote ir kokios įmonės naudojate? Ar gerai išdžiūna, jei pilnai užpildai visus aukštus?
AtsakytiPanaikintiŠi džiovyklė pirkta iš Top shop'o. Džiovina labai gerai. Žinoma, kad greičiau būtų aš sukioju, keičiu aukštus ir perdedu džiovinamus produktus, kad kuo daugiau sudėti kitų.
Panaikinti