2014 m. kovo 18 d., antradienis

Jorkšyro pudingai



Puikūs krepšeliai saldiems ir nesaldiems užkandžiams :)

125 g miltų
200 ml pieno
2 kiaušiniai
0.5 a. š. cukraus
žiupsnelis druskos

Iš visų produktų išplakame tešlą (šluotele ar mikseriu).
2 valandoms padedame į šaldytuvą. Galima palikti šaldytuve ir visai nakčiai. 

Orkaitę įkaitiname iki 220*C temperatūros. 
Į keksiukų formeles įdedame po mažytį gabalėlį sviesto. Tada formeles kišame į karštą orkaitę, ten palaikome labai trumpai, kol ištirps sviestas. Jis labai greitai tirpsta, tik atsargiai - nesudeginkit! Man, darant pirmą kartą, sviestas truputį perkepė.
Greitai išimame formeles, jas ištepame tuo ištirpusiu sviestu, ir pilame tešlos tik trečdalį formelės talpos. 
Vėl greitai kišame į orkaitę (formelės neturi atšalti). 

Kepame 15 min.


Skanaus!

Šiuos puikius krepšelius galima įdaryti įvairiausiais mėgstamais įdarais :)
























Šaltinis: čia   ir   čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą