2014 m. kovo 22 d., šeštadienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške



Išeiga: 24 pyragėliai

2 pakeliai šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos (po 6 lapelius) naudoju 'Mantingos'

0,5 kg varškės 9%
2 kiaušiniai
1 pakelis vanilinio pudingo
3 v.š. cukraus (pagal skonį)
konservuotų, šaldytų ar šviežių vaisių, uogų

1 kiaušinis aptepimui
cukraus pudra

Tešlos lapelius atšildome kambario temperatūroje.
Orkaitę įkaitiname iki 200*C temperatūros.
Varškę ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir suberiame pudingo miltelius, gerai išmaišome.
Kiekvieną lapelį pjauname pusiau, gauname kvadratėlio formą.
Ant viršaus dedame po kaupiną šaukštelį varškės masės, ant viršaus uždedame uogų, vaisių gabalėlių.

Aš naudojau konservuotų persikų ir kriaušių gabalėlius, šaldytas mūsų sodo šilauoges.

Visus keturis kvadratėlio kampučius suimame ir labai gerai suspaudžiame.
Paruoštus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 30 min.








Iškepusius pabarstome cukraus pudra.



Skanaus!




2 komentarai: