1 ind. Rududu
Kremui skirtus Rududu ir grietinėlę supilame į puodą ir
kaitiname ant lengvos ugnies, kol grietinėlė užvirs.
Puodą nuimame nuo ugnies ir per sietelį pilame į kitą
puodą. Ant sietelio likusį Rududu pertriname šaukštu.
Kremą atvėsiname ir dedame į šaldytuvą 5-6 val. Prieš
plakant kremą, dar būtinai įdedame į kamerą su puodu 15-20 min. Gerai atšaldytą
kremą išplakame mikseriu.
Šio kremo kiekio užtenka 28 cm skersmens torto biskvitams pertepti ir jam papuošti.
Kremo dalį (apie 1/4), skirtą torto puošimui (viršui ir
šonams) galima atidėti į šaldytuvą nakčiai (kol suteptas tortas subręs), kad
labai gerai atšaltų grietinėlė, tuomet išsiplaks tvirtesnis kremas.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą