2011 m. rugsėjo 29 d., ketvirtadienis

Sviestiniai sausainiukai Pasagėlės

Ant specialios sausainių skardelės - formos radau jų pavadinimą Vanille – Kipferl  ir receptą.  
Viena kepimo skarda – 42 Pasagėlės. 


100 g minkšto sviesto
60 g cukraus
1 kiaušinis
1 a. š. vanilinio cukraus
125g miltų    (arba 95g miltų + 30g smulkiai sumaltų migdolų)

gabaliukas sviesto skardelei - formai ištepti
cukraus pudros pabarstymui

Gabaliuką sviesto ištirpinti ir ištepti kepimo skardos formeles. Dėti skardelę į šaldytuvą tam, kad būtų galima lengviau užtepti tešlą.
Visus produktus sudėti į virtuvinį kombainą arba dubenį ir gerai išmaišyti.
Tešlą į skardelės įdubimus užtepti mentele.























Skardą dėti į įkaitintą orkaitę iki 160*C temperatūros ir kepti apie 10-15 min. iki aukso geltonumo spalvos. 
Atvėsusius sausainius apibarstyti cukraus pudra.



































Skanaus!

P.S.nuostabaus skonio ir formos sausainiukai, tik ta viena skardelė laaabai greitai ištirpo ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą