300 ml šviežiai spaustų citrinos sulčių (sunaudojau 8 citrinas)
2 citrinos
20 g imbiero šaknies
šakelė mėtos
200 g cukraus
0,7 l degtinės (40%)
Į stiklainį supilame išspaustas citrinos sultis, beriame dvi supjaustytas gabalėliais citrinas, įtarkuojame imbierą, sudedame šiek tiek patrintas mėtas ir užpilame cukrumi.
Viską gerai išmaišome ir supilame degtinę.
Pastatome vėsiai parai.
Perkošiame 2 kartus ir supilstome į butelius.
Skanaus ragavimo!
Šaltinis čia.
ar ragavai? patiko? Ka Jus su Ina viska kartu darot, sijonus siuvat, degtine gaminat :DDD (o sijono instruktazo ojej kaip laukiu :))
AtsakytiPanaikintiRagavauuuuu, super duperrrrr ;)
AtsakytiPanaikintiVyrui tai sakė dantis aptraukė, aš apsidžiaugiau, sakau,- čia gi moteriškasss :)))
Mes su Ina draugutės, va :))
Apie sijoną tikrai būtinai, įkėliau nuorodą labai aiškią kaip daroma, o kas domina, kur pirkom ar kiek sunaudojom - ir susirasykim tenai, ok?