200g sviesto 82 %
0,5 indelio kondensuoto pieno arba Rududu
Abu produktai būtinai turi būti kambario temperatūros!
Sviestą plakame iki purumo ir kol padvigubėja ar net patrigubėja.
Tada po truputį, per kokius 3 kartus įplakame kondensuotą pieną.
Šis kremas labai tinka ir pertepimams ir aptepti tortus prieš puošiant juos bezė arba dengiant mase, pastilažu.
Į kremą galima įpilti truputį konjako, brendžio, taip pat stiprios atvėsusios kavos (šiai normai ~ 75 ml), įpilti mėgiamų kvapų.
Ar sis kremas tiktu rozyciu gamybai puosiant torta?
AtsakytiPanaikintiSu švirkštu darant papuošimus, jis labai gerai laiko formą. Rožyčių nebandžiau :)
Panaikinticia sviestas butinai turi but 72% procentu riebumo? paprastas netinka sviestas?
AtsakytiPanaikinti82 % sviestas. Ačiū už pastebėjimą.
Panaikintiar sviesto nereik istirpinti?
AtsakytiPanaikintiSviestą reikia labai gerai išplakti, kol pabąla. Ir po truputį įplakti kondensuotą pieną.
Panaikinti