2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Sviestinis kremas su kondensuotu pienu

200g sviesto 82 %
0,5 indelio kondensuoto pieno arba Rududu

Abu produktai būtinai turi būti kambario temperatūros!

Sviestą plakame iki purumo ir kol padvigubėja ar net patrigubėja.
Tada po truputį, per kokius 3 kartus įplakame kondensuotą pieną.

Šis kremas labai tinka ir pertepimams ir aptepti tortus prieš puošiant juos bezė arba dengiant mase, pastilažu.

Į kremą galima įpilti truputį konjako, brendžio, taip pat stiprios atvėsusios kavos (šiai normai ~ 75 ml), įpilti mėgiamų kvapų.

6 komentarai:

  1. Ar sis kremas tiktu rozyciu gamybai puosiant torta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su švirkštu darant papuošimus, jis labai gerai laiko formą. Rožyčių nebandžiau :)

      Panaikinti
  2. cia sviestas butinai turi but 72% procentu riebumo? paprastas netinka sviestas?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsakymai
    1. Sviestą reikia labai gerai išplakti, kol pabąla. Ir po truputį įplakti kondensuotą pieną.

      Panaikinti