pieniškos dešrelės (kuo ilgesnės, pvz. Hot dog)
kiaušiniai
prieskoniai
aliejus kepimui
Dešrelę pasidedame tarp 2 medinių stambesnių iešmelių ir peiliu įpjauname iki jų plonomis riekelėmis.
Tada dešrelę sulenkiame ir susmeigiame mediniu pagaliuku (dantų krapstuku).
Dešrelės žiedą dedame į įkaitintą keptuvę ir į viduriuką atsargiai įmušame kiaušinį.
Pabarstome prieskoniais, pakepame ir apverčiame.
Šaltinis: čia.
Kaip įdomiai trodo! Toks paprastas dalykas ir galima taip puošniai paruošt pasirodo :)
AtsakytiPanaikintiMedeja, dar galima perpjovus išilgai dešrelę (ne iki pačio galo), šlenkti į išvirkščią pusę ir sutvirtinti pačius galiukus - gaunasi širdelė.
AtsakytiPanaikinti