60-70 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio 'Džiugas'
1-2 a.š. vištienos prieskonių
druskos, pipirų pagal skonį
Paniravimui:
miltai
2 kiaušiniai
džiūvėsėliai
aliejaus kepimui
Vištienos krūtinėlę sumalame (pirkta netinka, nes ji būna per daug skysta), suberiame tarkuotą sūrį, prieskonius ir gerai išminkome.
Iš masės formuojame nedidelius pailgus kepsniukus, tada voliojame juos į miltus, į kiaušinių plakinį ir pabaigoje į džiūvėsėlius.
Į keptuvę supilame aliejų ir gerai įkaitiname. Sudedame vištienos kepsniukus, sulėtiname ugnį ir kepame, kol iš abiejų pusių gražiai apskrunda.
Išimame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Skanaus!
Šaltinis: čia.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą