Kremas:
40-45 g želatinos 'Oetker'
40-45 g želatinos 'Oetker'
2 citrinos
400 g grietinės 30%
400 g grietinės 30%
500 g kreminės varškės
600 g lieso jogurto
120 g cukraus pudros
1 didelė dėžutė konservuotų persikų
1 pakelis persikų želė 'Oetker'
Želatiną užpilame 100 ml šalto vandens ir paliekame kol išbrinks.
Želatiną užpilame 100 ml šalto vandens ir paliekame kol išbrinks.
Citrinas nuplauname, nutarkuojame žievelę, sultis išspaudžiame.
Išplakame grietinę, po truputį sudedame cukraus pudrą, kreminę varškę ir supilame jogurtą, citrinų sultis.
Želatiną pašildome kol išsileis, truputį atvėsiname ir plona srovele supilame į varškės masę, lengvai paplakdami šluotele.
Į atsegamą torto formą dedame vieną biskvitą, vos vos sulaistome persikų skysčiu ar skiestomis citrinų sultimis, užpilame 1/3 varškės kremo ir padėliojame saujelę supjaustytų persikų. Dedame antrąjį biskvitą, vėl nedaug sulaistome ir sudedame likusį kremą.
Statome į šaldytuvą 4-6 val, kol masė sustigs.
Konservuotus persikus gerai nuvarviname, supjaustome plonomis riekelėmis ir išdėliojame ant sustingusio kremo.
Paruošiame persikų žele su sumažintu vandens kiekiu (vietoj 500 ml pilame ~300ml), atvėsiname ir užpilame ant persikų.
Skanaus!
P.S. aš užpyliau truputį per šiltą žele, tai atskiedė kremo paviršių, jis vos paplaukė.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą