2 kg agurkų nuluptų, 
1 kg morkų, 
1 kg svogūnų, 
1 kg pomidorų nuluptų, 
1 kg perlinių kruopų, 
100-200 g acto, 
2,5-3 š. druskos, 
juodųjų pipirų,
300 g cukraus, 
0,5 l aliejaus kepimui. 
Perlines kruopas užmerkti iš vakaro. 
Agurkus nulupti ir supjaustyti. Pomidorus supjaustyti. Svogūnus ir morkas pakepinti aliejuje. Kruopas išvirti.
Tada viską dėti į vieną puodą ir virti 20-30 min. 
Valgymui aš gaminau su mažesnėmis marinato produktų normomis, o sriubai aštriau - su didžiausia norma.


 
nuostabus receptukas, o stiklainiukus galima rūsyje laikyti? ar reikia šaldytuve?
AtsakytiPanaikintiAš laikau rūsyje, puikiausiai išsilaiko :)
PanaikintiAčiū!
PanaikintiPuikus receptukas.As irgi laikau rusy-liuks.Aciu uz skanesta.
AtsakytiPanaikinti