2011 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

Moliūgų pyragas

500 g moliūgo (tinka ir cukinija)
1 stikl. cukraus (geriau rudojo)
0,5 stiklinės aliejaus
2 kiaušiniai
3 stikl. miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
migdolų riešutų kapotų puošimui

Sutarkuoti moliūgą ne visai smulkia tarka. Pilti cukrų, aliejų, įmušti kiaušinius (galima juos išplakti atskirai) ir viską gerai išmaišyti. Įberti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tešla gaunasi tiršta. Pilti ją į formą, ant viršaus pabarstyti susmulkintus riešutus.
Kepti 200*C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50-60 min. kol gražiai paruduos.

Skanaus!

P.S. Į pyragą galima įmaišyti razinų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą