2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Pikantiškas užkandžių tortas



1 pakas Napoleono lakštų (6-7 vnt)

5 kietai virti kiaušiniai (+2 papuošimui)
500 g krabų lazdelių,
1 ilgas agurkas,
2 pomidorai,
200 g fermentinio sūrio,
200 g kumpio (gali būti ir kitokia virta mėsytė)
300 g majonezo,
1 skiltelė česnako
pusės citrinos sulčių.

Pertepimo eiga:
1 lakštas - aptepame sūrio, kiaušinio, majonezo ir česnako mišiniu (pikantiška mišraine).
2 lakštas - aptepame agurko, pomidorų ir majonezo mišiniu.
3 lakštas - aptepame tarkuotom krabų lazdelėm, išspaustom citrinos sultim ir majonezu.
4 lakštas - aptepame smulkinto kumpio ir majonezo mišiniu.

Lakštų gali būti pagal norą, kaip ir pertepimų rūšių. Aš mėsos niekada nededu.
Viršutinis lakštas aptepamas majonezu ir apibarstomas smulkiai tarkuotu kiaušiniu, šonai puošiami krabų lazdelių trupinukais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą