Visko po trupinėlį
2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis
Marinuoti čiliukai
Čiliukus nuplauname, supjaustome ir sudedame į stiklainiukus.
Pridedame 1-2 skilteles česnako.
Išsiverdame marinatą.
Marinatas:
2,5 l vandens
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės druskos
0,25 l acto 9 %
Užpilame čiliukus išvirtu atvėsintu marinatu ir kaitiname 0,5 l stiklainiukus 10 – 12 minučių nuo vandens užvirimo.
Aš tikrinu termometru viduje stiklainio, kai būna 80*C temperatūra, tada imu iš puodo ir uždarau.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Peržiūrėti versiją mobiliesiems
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą