2012 m. vasario 11 d., šeštadienis
Batoniukai ežiukai
Pamačius pas draugę simpatiškus 'bulkinius' ežiukus, nesusilaikiau ir pabandžiau pralinksminti savo šeimą :))
Dukrytė ilgai glostė iškeptus ežiukus ir sakė jai gaila valgyyyt :)
Ačū, Inut, už idėją ;)
Tešla gaminau pagal mūsų mėgiamų batonų. Šie batonai labai skanūs. O jei lieka ir sužiedėja, iš jų pasidžiovinam džiuvėsėlių.
Taigi, iš pakilusios tęšlos formuojame išraitome :))) pailgas bandeles ir truputį paformuojame ežio nosytę. Paliekame kilti šiltai apie 30 min.
Paimame žirkles ir įkarpome ežiams gilokus spyglius. Į akyčių vietą įspaudžiame po saulėgrąžą ar kokį tinkamą prieskonį.
Kepame orkaitėje 180*C temperatūroje apie 15-20 min. pagal norimą apskrudimo laipsnį :)
Skanaus!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą