2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

Biscotti su spanguolėmis

Labai skanūs sviestiniai, traškūs, burnoje tirpstantys pagerinti džiuvėsėliai :))

150 g cukraus
150 g minkšto sviesto
2 kiaušiniai
žiupsnelio druskos
1 v.š. vanilės ekstrakto
1 v.š. citrinos ar apelsino žievelių
1 v.š. citrinos ar apelsinų sulčių
2 puodeliai miltų
2 a.š. kepimo miltelių
1 puodelis džiovintų spanguolių

Įkaitinti orkaitę iki 170*C temperatūros.
Išsukti minkštą sviestą su cukrumi iki purios, baltos masės. Įmušti kiaušinius, suberti druską, supilti vanilės ekstraktą, apelsinų sultis ir žieveles, viską išmaišyti.
Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išsukti mediniu šaukštu. Įmaišyti džiovintas spanguoles.
Drėgnomis rankomis suformuoti 2 pailgus kepalėlius, dėti į skardą, ištiestą kepimo popieriumi, ir pašauti į orkaitę.

Kepti apie 30-35 min.
Išimti iš orkaitės ir atvėsinti 10-15 minučių.

Supjaustyti riekelėmis, ir dar pakepinti orkaitėje apie 10 min.

Skanaus!!! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą