bulvės (kiekis pagal valgytojų apetitą)
rūkytos šoninės gabaliukas
svogūnas
druska (+ mėgiami prieskoniai)
fermentinio sūrio gabaliukas
Bulves nuplauname (šviežias galima net neskusti), įpjauname ne iki galo (aš pjaudama bulvę iš šonų pasidedu po kinišką medinį pagaliuką, pjaunu kol peilis atsiremia į jį), truputį padruskiname.
Į įpjautus tarpukus paeiliui dedame po ploną gabalėlį rūkytos šoninės ir
svogūno griežinėlį.
Kepame orkaitėje 200*C temperatūroje apie 1 val.
Prieš
baigiant kepti plonai apiberiame tarkuotu fermentiniu sūriu.
Labai skaniai atrodo ;)). Manom mama sako, kad turėtų vadintis "Bulvių viliotinis" ;))
AtsakytiPanaikintiIna, tikrai labai tinkamas tavo mamos pavadinimas ;)
Panaikinti