2,5 kg žalių pomidorų
1 kg paprikos
1 kg morkų
0,5 kg svogūnų
3 v.š. druskos
250 ml cukraus
1 kg paprikos
1 kg morkų
0,5 kg svogūnų
3 v.š. druskos
250 ml cukraus
125 ml aliejaus
200-250 ml acto 9%
Pomidorus supjaustome nedideliais gabalėliais ir užpilame druska, paliekame pastovėti ~3 valandas.
200-250 ml acto 9%
Pomidorus supjaustome nedideliais gabalėliais ir užpilame druska, paliekame pastovėti ~3 valandas.
Morkas sutarkuojame burokine tarka, paprikas
supjaustome siauromis juostelėmis, svogūnus - pusžiedžiais.
Viską išmaišome puode, supilame aliejų, cukrų, actą.
Statome puodą ant ugnies, kai užverda, troškiname 10 - 15 min vis pamaišant.
Skanaus!
P.S. neturėjau prinokusios raudonos paprikos, dėjau žalią ir geltoną, todėl spalviškai kiek skiriasi nuo Inos salotų. Bet manau skoniui nepakenkė.
Laaabai patiko, tikriausiai bus kartojamas receptas ;))
Šaltinis: čia.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą