2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis
Maltinukai su omletu ir morkomis
0,5 kg maltos mėsos (vištienos)
1-2 batono riekelės
1 kiaušinis
druskos
maltų pipirų
Įdarui:
2 morkos
2 kiaušiniai
50 g sviesto
1-2 v.š. grietinės
prieskonių
Maltą mėsą sumaišyti su išmirkytu ir nuspaustu batonu, kiaušiniu, prieskoniais.
Morkas sutarkuoti ir suberti į įkaitintą sviestą, pamaišyti, kepti kol suminkštės.
Išplakti kiaušinius su grietine ir prieskoniais ir, užpylus ant morkų, iškepti omletą.
Jį ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.
Iš mėsos formuoti maltinukus, į vidų įdedant omleto. Kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
jaz kaip seiles nuryjau :),atrodo puikiai :)
AtsakytiPanaikintiVėluoju su komentarais :)) Dėkui ;)
AtsakytiPanaikinti