2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Maltinukai su omletu ir morkomis


0,5 kg maltos mėsos (vištienos)
1-2 batono riekelės
1 kiaušinis
druskos
maltų pipirų

Įdarui:
2 morkos
2 kiaušiniai
50 g sviesto
1-2 v.š. grietinės
prieskonių

Maltą mėsą sumaišyti su išmirkytu ir nuspaustu batonu, kiaušiniu, prieskoniais.
Morkas sutarkuoti ir suberti į įkaitintą sviestą, pamaišyti, kepti kol suminkštės.
Išplakti kiaušinius su grietine ir prieskoniais ir, užpylus ant morkų, iškepti omletą.
Jį ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.
Iš mėsos formuoti maltinukus, į vidų įdedant omleto. Kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
Skanaus!

2 komentarai: