2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis
Pyragas su lašiša
500 g sluoksniuotos tešlos
~300 g virtų ryžių
600 g lašišų filė (arba atraižėlių)
1-2 svogūnai
1 didelė morka
2 kiaušiniai (+1 patepimui)
krapų, petražolių
0,5 citrinos sulčių
druskos
pipirų
Susmulkintus svogūnus ir sutarkuotą morką pakepinti, sumaišyti su virtais ryžiais, kiaušiniais, susmulkinta ir nusausinta lašišos filė, žiupsniu krapų ir petražolių, citrinų sultimis, druska ir pipirais.
Į išteptą riebalais skardelę įkloti pusę tešlos, sudėti įdarą ir viršų užkloti kita puse.
Viršų aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 200*C temparetūroje apie 45-50 minučių.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą