2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Pyragas su lašiša


500 g sluoksniuotos tešlos

~300 g virtų ryžių
600 g lašišų filė (arba atraižėlių)
1-2 svogūnai
1 didelė morka
2 kiaušiniai (+1 patepimui)
krapų, petražolių
0,5 citrinos sulčių
druskos
pipirų

Susmulkintus svogūnus ir sutarkuotą morką pakepinti, sumaišyti su virtais ryžiais, kiaušiniais, susmulkinta ir nusausinta lašišos filė, žiupsniu krapų ir petražolių, citrinų sultimis, druska ir pipirais.
Į išteptą riebalais skardelę įkloti pusę tešlos, sudėti įdarą ir viršų užkloti kita puse.
Viršų aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 200*C temparetūroje apie 45-50 minučių.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą