170 g cukraus (galima daugiau, nes slyvos gana rūgščios)
4 kiaušiniai
4 kiaušiniai
200 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių,
~0,5 kg slyvučių be kauliukų
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su cukrumi, sudėti po vieną kiaušinius. Po truputį pilti miltus su kepimo milteliais, gerai išmaišyti tešlą.
Pilti ją į kepimo formą, ant viršaus gausiai apibarstyti slyvutėmis.
Kepti 180*C temperatūroje apie 40 min.
1 a.š. kepimo miltelių,
~0,5 kg slyvučių be kauliukų
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su cukrumi, sudėti po vieną kiaušinius. Po truputį pilti miltus su kepimo milteliais, gerai išmaišyti tešlą.
Pilti ją į kepimo formą, ant viršaus gausiai apibarstyti slyvutėmis.
Kepti 180*C temperatūroje apie 40 min.
P.S. čia tiems,- kas mėgsta rūgštesnius pyragus.
puikus! issisaugau, tikrai kepsiu,aciu!
AtsakytiPanaikintiAčiū ,lekiu ieškoti slyvučiu :)
AtsakytiPanaikintiIlona, labai gera pati tešla, tinkama su bet kokiom uogom ar vaisiais ;)
AtsakytiPanaikintiJanina, pats slyvučių metas dabar :)