500 ml pomidorų padažo
200 ml aliejaus (pilu ~150ml)
200 ml acto 9%
200 ml cukraus
2 v.š. druskos
200 g česnakų (dėjau 100g)
Agurkus supjaustome, jei labai dideli - išimame sėklas.
Suberiame į puodą, supilame
likusius produktus (išskyrus česnaką) ir kaitiname.
Kai užverda, dar pakaitiname ~7
minutes, tada suberiame sukapotą česnaką ir dar kaitiname ~3-5 minutes.
Karštą masę pilstome į stiklainius ir užsukame.
Skanaus!
P.S. pomidorų padažą dažniausiai naudoju 'Vilkaviškio senovinį'.
Iš šios normos - išeiga 5-5,5 l konservuotų agurkėlių.
P.S. pomidorų padažą dažniausiai naudoju 'Vilkaviškio senovinį'.
Iš šios normos - išeiga 5-5,5 l konservuotų agurkėlių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą